Perusharjoittelu

Matti
Viestit: 75
Liittynyt: 19 Syys 2017, 22:51

Perusharjoittelu

Viesti Kirjoittaja Matti » 25 Huhti 2018, 17:30

Kesäkausi omalta osalta avattu tällä viikolla parilla tunnin lenkillä.Kevät meni siinä mielessä mukavasti että pääsi suoraan Lapin lumilta saman viikon sisällä rullille. Ehkä vähän pidempi tauko hiihtämisestä olis ollu paikallaan mutta toisaalta hiihto viime viikkoina on ollut sellaista kevyttä fiilistelyä. Kesätreeni pyörii aikalailla sitten rullahiihdon ja palauttavana pidettävän pidempien retkipyörähenkisten lenkkien ympärillä. Vielä syksyllä olii ajatus toteuttaa pidempi pyöräreissu Lapissa mutta jäänee nyt tältä kesää aikatauluongelmien vuoksi. Rullakauden avaus piti sisällään myös parit uudet sukset, niistä täytyy laittaa tuonne välineosioon.. ;)

Matti
Viestit: 75
Liittynyt: 19 Syys 2017, 22:51

Re: Perusharjoittelu

Viesti Kirjoittaja Matti » 14 Touko 2018, 21:05

Mahtavissa keleissä on hiihdelty viimeisen viikon aikana, ei voi valittaa. Nesteytyksestä kun huolehtii niin helteelläkin on mukava rullailla, jos alkaa kuumottaa niin voi vaikka muistella viime kesän sateita ja viileyttä niin taas maistuu. Itsellä menossa harjoittelussa kevyt vaihe, nautitaan keleistä, muistellaan mahtavaa talvea ja toivotaan tällaista kesää kun nyt on 8-)

Matti
Viestit: 75
Liittynyt: 19 Syys 2017, 22:51

Re: Perusharjoittelu

Viesti Kirjoittaja Matti » 09 Kesä 2018, 07:40

Tänä kesänä harjoittelussa on selvästi enemmän ylämäkitreeniä kuin aiemmin. Sauvarinnettä, pyörällä sekä tietty rullilla niitä mäkiä mitä löytyy. Tuli pikku väliaikainen evakko taloremontin vuoksi ja nyt kotikaupungin vähäiset mäet on lähempänä. Esim. viime kesänä rullahiihto oli pääasiassa tasaisella ja kyllä sen syksyllä huomasi kun lumelle ja ylämäille mentiin. Kunnon ja hapenoton nousun huomaa jo selvästi kuukauden treenien jälkeen. Keskitalvella tuntui että meno oli kohtuuhyvää mutta sitten influenssa vei kunnon ja samalle tasolle se ei lumilla palautunut. Muistan viimeisen hiihtolenkin huhtikuussa Levillä kun ylämäkihiihto oli huvittavaa läpsyttelyä, tais vähä jo naurattaa ääneen. Vielä kun sais ittensä välillä salille, mutta kun ulkona on niin mukavaa ettei tahdo malttaa... ;)

Vastaa Viestiin